5-те най-странни диети

Всички имаме любими храни. Някои сме луди по вредните, като мазничките например или газираните напитки. Други пък си падат по здравословното хранене и за нищо на света на биха изяли свинска вратна пържола с пържени картофи. Както се казва, колкото хора - толкова и вкусове. Има обаче и едни малко по-различни случаи, в които определени хора се подлагат съвсем доброволно на изключително странни и екстремни хранителни режими и диети. Именно за тях и за петте най-странни режима на хранене ще стане дума сега.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 3
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 21.08.2012 | 00:22
3 Освен фазани по английските пътища рядко има друг дивеч. А фазанът е наистина вкусна птица. Лично съм пекъл такъв. Кола преди мен беше го ударила и лежеше още топло на пътя. Другарчето му седеше още до него и се чудеше какво става. Избяга като спрях..
от Не е посочен | 14.08.2012 | 18:31
2 сигурен съм, че момичето с тик-така се е подложило на диета чрез тях,... това не е странен хранителен навик, ами чиста проба диета, с която си брой калориите... много бих се притеснил, ако бях на мястото на близките й
от Не е посочен | 14.08.2012 | 15:58
1 Ооооооооо, Божееее! Не мога да повярвам, че съществуват хора, които ядат такива неща. Знам че по света има хора, които ядат какво ли не, но тези тук са прекалили и ако не вземат да се стегнат, може и да си умрат преждевременно - тоя с умрелите животни от някоя болест на животното; тая с пицата - ясно е, чудя се как изобщо ходи до тоалетна; тоя с колата - направо да влиза в клиника; тоя с боба - да вземе да хапва и друго, щото така няма да му се размине рака; а тая с тик-така - да вземе да се осъзнае, родителите й да вземат да й обършат по някой-друг шамар и в правия път.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ